Avatar billede speedpete Nybegynder
17. maj 2011 - 15:18 Der er 1 løsning

Sharepoint 2010: autoamatisk deploye custom login til flere webapps/sites

Hvordan laver man en autoamatisk udrulning af en login-side til flere sites på en gang?

Vi har en custom login-side til SharePoint, og kan også godt finde ud at lægge den ind på hver webapp (C:\inetpub\wwwroot\wss\VirtualDirectories\...), men hvordan laver man (f.eks.?) en .wsp, som kan gøre det automatisk, evt vha en config-fil som angiver stierne til wepappsne?

Vi kan også godt finde ud af at deploye et VS2010 Sharepoint-project til SharePoint når VS og SP er på samme maskine (så ryger det jo bare ind i C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Web Server Extensions\14\TEMPLATE).

Iogmed loginsiden bruger AD-provider, skal der ændres i web.config for hver webapp, og det tror vi nok kan håndteres ved at lave en Feature og bruge dens EventReceiver til det; det er der vist ikke de store ben i...

Jeg er en SharePoint-amatør, så måake er dette nemt, men jeg kan dæleme ikke finde ud af det. Altså, kort fortalt: Hvordan laver man en autoamatisk udrulning af en login-side til flere sites på en gang?
Avatar billede speedpete Nybegynder
16. juli 2011 - 10:25 #1
lukker
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester