Avatar billede khals Nybegynder
16. maj 2011 - 04:28

Automatisk optagning (recording) af Skype håndsæt (handset) opkald (calls)

Jeg er blevet sat på en, noget af en ret håbløs, opgave i form af at skulle oprette en automatisk optagelse (recording) af alle Skype VOIP samtaler via et specifikt håndsæt på netværket. - Der er her tale om et "Skype DualPhone 3088" håndsæt.

Netværket består af en SMC ADSL Router, hvor Skype telefonen er direkte tilknyttet via LAN. Fra SMC'en går en LAN til WLAN netværket der køres af en Netgear WNDR3700 trådløs router. Hertil er der tilknyttet en NAS (Synology 107e+), der kan agere som webserver, med tilhørende PHP løsninger. Jeg så helst at jeg kunne bruge NAS'en til at optage VOIP samtalerne automatisk; men er villig til at bridge Skype håndsættet med en dedikeret PC, hvis ikke der er alternative muligheder.

Har nogen derude kendskab til dette, og/-eller i så fald hvilken løsning ville i anbefale? Jeg var helst fri fra en analog lignende løsning hvor man bare endte med én stor wave lignende fil; men hvis ikke der er andre alternativer er jeg da mere end villig til en lytter :)

På forhånd mange tak for hjælpen :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester