Avatar billede AxiaN Nybegynder
15. april 2011 - 01:23

iPhone høretelefoner.

Hey eksperter!

Det er sådan at mine høretelefoner er blevet mærkelige, det er tale om at den til venstre spiller meget lavere end den til højre, man kan knap nok høre den, det er ikke som den var normalt.. Jeg har behandlet det godt, det er ikke fandens længesiden jeg købte en iphone så de er langt fra slidt..

Jeg har gennem testet at det kun er høretelefonerne der i vejen med, da enhver andet headset virker fint på min iphone, og har prøvet høretelefonerne på min computer, stadigvæk samme problem..

Det er ikke sådan at der slet ikke er lyd i venstre side som de fleste headsets når de bliver ødelagt, men netop at lyden er forholdvis lavere end det andet, det lyder forfærdeligt..

Nogle der ved hvad det skyldes? fik afvide af en mate at det muligvis var for løs kabel forbindelse, er der overhovedet mulighed for at fikse kablet hvis det er tilfældet?

Tusind tak!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester