Avatar billede renelp Nybegynder
17. marts 2011 - 22:09 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Manglende lyd på DVD

Jeg har lavet en film i PP CS4 og overført den til Encore over Dynamic Link og derefter brændt til DVD og det hele går fint uden fejlmeddelser - men der er bare det lille problem at DVDén er med hele filmen men uden den tilhørende lyd. Optagelsen fylder 1min 53min. Er der nogen der er stødt ind i et lignende problem?
Avatar billede BimmmmeR Juniormester
17. marts 2011 - 22:17 #1
Du skal trække et lydkabet fra dit dvd-drev og så ned til dit lydkort eller på bundkortet. Plejer at være et kabel med 4 pins. typisk gråt eller sort, med fire små lednings forbindelser, i rød, hvid og 2 sorte forbindelser.
Avatar billede renelp Nybegynder
17. marts 2011 - 22:31 #2
Jo - men jeg har lige lavet en DVD før denne hvor der var lyd på
Avatar billede renelp Nybegynder
20. marts 2011 - 16:04 #3
Jeg fandt ud af at problemet skyldes at projektet fylder 100Gb og det betyder at det er en voldsom stor sidefil der arbejdes på c-drevet med, og at der samtidig heller ikke var nok plads på c-drevet, gjorde at lyddelen blev undladt under brændingen, efter at der var skaffet plads så var problemet løst.

Lukker
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester