Avatar billede mikkeltheman Nybegynder
12. marts 2011 - 02:14

Hvordan kan jeg udskrive til printeren fra db ms sql,asp.net...?

Hej jeg har lavet et barcode program til at holde styr på en lager, nu har jeg et lille problem.! Lad os sige jeg har oprettet et ny vare, og være gang jeg opretter et nyt vare vil jeg have at den skal printes ud på printeren, jeg skal bare sætte hak på den som jeg vil have printet ud, sådan som vare detaljer . Jeg har fundet er løsning hvor den kan åbne på excel og derfra udskrive tabelen fra Db, jeg vil have at den direkte skal udskrive det  på printeren uden at bruge excel.. JEG VIL UDSKRIVE MS SQL DATABASE TABEL INFORMATION  DIREKTE,.. Håber i forstår hvad jeg mener
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester