Avatar billede andersbaekgaard Nybegynder
01. marts 2011 - 13:37

DLNA, router, macbook og TV

Jeg tænker jeg vil købe en NAS harddisk (LG N2A2DD2), så hele mit setup kan blive lidt mere trådløst.....selvom jeg researcher lidt, så synes jeg stadig jeg mangler at få konkrete svar på nogle spørgsmål.

1) Hvis NAS'n skal bruges til film, så kan jeg forstå, at det hele skal køre via DLNA og ikke almindelig wifi? Skal jeg i princippet bruge DLNA for at bruge NAS'n som et reelt ekstra drev på computeren?

2) Jeg har en gammel D-Link router (4 år gammel), der dengang kostede 400kr....mon den understøtter DLNA eller skal jeg ud og købe en ny? Hvad koster sådan en (billig)?

3) Kan min 1½ år gamle Macbook Pro understøtte DLNA?

4) Jeg har ikke et wifi tv, men kan jeg tilslutte NAS'n med tv'et og så bruge bruge den som en slags mediecenter?

5) NAS'n har 2 harddiske.....kan jeg lave den ene om til en mac-harddisk, så jeg kan lave timemachine og så den anden til en NTFS, så den kan bruges af PC'er?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester