på dk-kogebogen.dk finder du en kanon opskrift som vi har brugt utallige gange - forstanderinden her i huset siger dog at nævnte opskrift skal suppleres med ½ dl piskefløde samt en spiseskefuld eddike, så kører det bare - velbekomme ps og kartoflerne skal/bør være kolde ;-)
Måske vi kunne lave ekspertens svenske pølseret? Og tage de bedste inputs fra alle. :o) Eddiken har jeg ikke hørt om før, og skal da teste den næste gang.
og husk: det skal være røde pølser, alt andet er for fimset. eddike anvendes for at give det hele en "kant" i stil med den friskhed mormors gammeldaws varme kartoffelsalat havde!!!
Og så skal man jo også huske at røde pølser ikke bare er røde pølser. Nu vil jeg jo gerne udråbe mig selv til pølse-ekspert. :o) Men de røde pølser som kan købes for 10-15 kroner, er jo intet i forhold til Steff, Langelændere etc...
Synes godt om
Ny brugerNybegynder
Din løsning...
Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.