Avatar billede RaHaJu Nybegynder
21. februar 2011 - 10:30

Flytte mediefiler til server automatisk ...

Hej med jer!
Jeg har et lille problem, som jeg håber nogen kan hjælpe med.

Jeg har et netværks-TV, der kan streame det der ligger på min netværksharddisk via programmet Mezzmo.
Samtidig har jeg programmet WinTV 7 på computeren hvorfra jeg kan optage TV-udsendelser ned på min computer. Desværre kan den ikke optage direkte ned på min netværksharddisk, så når optagelsen er lavet skal jeg kopiere / flytte det over på netværksharddisk for at kunne streame det - Det er ikke en umulighed, men lidt bøvlet.
Jeg ville derfor høre om der her er nogen der kender til et program / en metode der kunne gøre sådan at optagelsen ligger på netværksharddisken når udsendelsen (optagelsen) er slut? Det skal ikke være sådan at programmet der bare flytter optagelsen over på et bestemt tidspunkt i løbet af døgnet, det skal simpelthen flyttes derover med det samme ...
Anyone?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester