Avatar billede bjarkebang Nybegynder
09. februar 2011 - 12:43

Overføre data fra et excel ark til et andet vha. VBA??

Hej Eksperter,

På mit arbejde får jeg tilsendt el-priser hver dag. Disse priser skal overføres til et statistik excel ark jeg har lavet. Som det er nu sidder jeg og copy/paster manuelt, men det er jeg ved at være træt af nu, så jeg håber at der er en af jer eksperter der kan hjælpe mig med at gøre det automatisk?

Det drejer sig om et område (området hedder = "Output" og kommer fra et regneark kaldet "Benelux pricesheet v.5.0.2.xlsm)der skal kopieres over i mit statistik ark (arket det skal kopieres over i hedder "Documentation_power_prices.xlsm"). I "Documentation_power_prices.xlsm" skal data sættes ind i et ark kaldet "Input". Disse data skal så deles ud på 3 andre faner stadig i arket "Documentation_power_prices.xlsm" og transposes, kopieres og indsættes specielt (værdier kun), så man kan overskrive de data man lægger i input hver dag.

Jeg ved ikke om dette giver mening og om det kan lade sig gøre? Jeg håber virkelig på lidt hjælp her, da det vil hjælpe mig i mine daglige opg.. Arkene kan sendes hvis det gør det nemmere.

På forhånd tusind tak.

Mvh.
Bjarke Larsen
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Vi har et stort udvalg af Excel kurser. Find lige det kursus der passer dig lige her.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester