Avatar billede Michael_Klaber Nybegynder
03. januar 2011 - 15:09

Outlook 2007 og Business Contact Manager-database

Jeg har på en anden computer søgt at bruge outlook 2007. Styresystemet er et windows XP home. Der er tale om en ideapat fra Lenovo.

Når jeg prøver at benytte outlook som mailprogram kommer der hver gang en meddelelse op om jeg vil konfigurere Business Contact manager. Jeg kan ikke vælge denne meddelelse fra. Jeg har så søgt sige ja og forsøge komme videre. Der er to muligheder når man skal konfrigurerer. Enten en eksisterende database eller oprettlesen af en ny. Business Contact osv... vil gerne have kontakt til noget SQL-server halløj. Der er under programmer et sådant SQL-server foretagene. Det dur blot ikke. Jeg var inde og højre klikke på nogle rullegardiner: Enable eller disable. Jeg kom til at enable alle og får så nu en anden meddelelse. Efter hukommelse fik jeg disable nogle af disse ting. Men det dur stadig ikke.

Hvordan kan man gendanne SQL? og hvordan kan jeg klare problemet generelt?

Der er to muligheder, når jeg søger installere Business osv... Enten en ny database eller en eksisterende. Jeg kan ikke det første...

Hvad gør man... Jeg kan ganske enkelt ikke benytte outlook..

Michael
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester