Avatar billede 1337fade Nybegynder
16. november 2010 - 15:20 Der er 2 kommentarer

Acer skærm flimrer mens jeg er inde i spil.

Hej.
Jeg har haft min Acer skærm i snart 4 år nu, og har aldrig haft problemer med den før nu. Der kommer sådan noget "flimmer" på min skærm når jeg er inde i spil. Har testet på Counter-Strike:Source, World of Warcraft og Grand Theft Auto San Andreas, og skærmen flimrer i alle spillene. Det er kommet fra den ene dag til det anden. Nogle forslag til at løse problemet?

På forhånd tak.

-Oliver
Avatar billede thomas_fogh Nybegynder
16. november 2010 - 15:27 #1
Hvis det er en CRT skærm skal du nok kigge på hvad opdateringshastigheden (refresh rate [Hz]) er sat til for de opløsninger du bruger.
Avatar billede 1337fade Nybegynder
16. november 2010 - 17:19 #2
Har prøvet alle HZ min skærm kan køre (60,70,72 og 75 HZ) og problemet er der stadig. Har prøvet at hive mit skærmstik ud af computeren og sætte den ind igen, uden noget held. Andre forslag?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester