Avatar billede qv20 Nybegynder
01. oktober 2010 - 22:16 Der er 2 kommentarer

Kraftigere signal wifi

Hej jeg har en zyxel P-2602HW Router fra Fullrate. Kan jeg, i opsætningen, få den til virke "kraftigere". Den falde ud når jeg er i den ene ende af huset
Avatar billede jakobcl Nybegynder
02. oktober 2010 - 15:06 #1
Kender ikke routeren, men de fleste er sat til max som standard.

Evt. du skal overveje at få sat et extra Access Point op eller hvis du ikke vil trække kabel, PowerLine hvor den sidste adapter er trådløs.
Avatar billede python Nybegynder
08. oktober 2010 - 11:06 #2
Zyxel's routere er sat til max transmit power som standard, hvordan er signal styrken fra zyxel routeren på din laptop ? Det kan jo også være det er din laptops antenne der ikke har kraft nok til at sende til Zyxel routeren.

Er der andre netværk i nærheden ? Hvis du ser andre netværk så prøv at finde en kanal der ikke er brugt, helst 2 kanaler væk fra andre.

I god wifi kotume siger man at kun kanal 1 6 og 11 bliver brugt, så hvis du ser fx, 2 netværk på 6 og 11 .. så brug kanal 1 på din router.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester