Avatar billede evilfish Nybegynder
27. september 2010 - 10:36 Der er 1 løsning

Til gå Masterpage programmering og initialiser den,.

Hej eksperter.

Jeg har en masterPage og 5 webforms som gør brug af masterpagen og de metoder den stiller til rådighed. Dette virker fint nok, da masterpagen bliver initialiseret når de 5 webforms bliver hentet af diverse brugere.

Nu er jeg kommet i den situation at jeg skal bruge de metoder samt interne variabler til at udføre noget arbejde et helt 3. sted. Jeg kan sagtens fåt fat i min masterpage og webforms i min kodefil (C#) som et object, men dette er ikke initialiseret. Hvis jeg har masterpagen som object, hvordan kan jeg så kalde Page_Init() inde i filen, så den agere som en constructer? Eller er det overhovedet muligt?
Avatar billede evilfish Nybegynder
28. september 2010 - 08:27 #1
Jeg fandt et work around. Jeg byggede constructer i masterpagen. Derved kunne jeg initiallisere de felter jeg skulle bruge for at metoderne virkede korrekt.

Jeg læste lidt om Page_init også, og fandt ud af at det ikke var helt hensigtsmæssigt at kalde Page_init eksplicit.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester