Avatar billede Slettet bruger
14. september 2010 - 22:47

Western Digetal WD TV live på trådløst netværk

Jeg har inversteret i en WD TV Live, og en stor HDD, men efter et par dage hvor det hele virkede fint, kan Boksen nu ikke se HDDen. Jeg ser HDDen fint på laptoppen, og kan se en USB nøgle på boksen, - så hvad sker her?
Det var det første problem.

Så opdager jeg at jeg kan se en film via mit netværk og en shared mappe. ok, men et kabel gennem huset, og jeg bliver med sikkerhed forvist til garagen. imidlertid har jeg trådløst netværk, og fra tidligere erfarring, sat sikkerhed på. jeg bruger key 4, men har erfarring med at "billigt" udstyr ikke har den mulighed, men kun en key(key1) som default. herfor kontaktede jeg Linksys chat, - ikke én gang, men to gange, - første gang fik jeg at vide at denne lille dims skulle bruge en "bridge" for at ville virke, - næste dag fik jeg at vide at det overhovedet ikke ville virke, - hvad?, - svar - det hele. OK, Linksys vil ikke sælge deres USBnetkort.
Men, - hvordan kan det være at WD anbefaler et Linksys produkt, som Linksys siger ikke vil virke?
Strange, real strange.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester