Avatar billede rzc Nybegynder
24. august 2010 - 18:39

HP T5520 - Problemer

Jeg har anskaffet mig en HP T5520 (fik den smidt i nakken)

Da jeg mangler muligheden for at kunne gå på nettet, høre musik og se film i vores soveværelse, ville jeg have den til at klare dette.

MEN

Jeg kan ikke se film og høre musik via RDP som jeg let kan få til at virke.

Jeg har derfor prøvet at hente 2xApplicationServer for at se om dette var noget, men kan slet ikke få kontakt med min stationære PC så.

Jeg har også prøvet div. Live Linux dist, men kan ikke få nogen af dem til at virke på T5520 - De booter fint op, men derefter sker der ikke noget.

Hvordan kommer jeg videre med dette? Jeg skal kun have mulighed for at de få ting - og er ligeglad om det bliver en USB-boot eller en anden "server" løsning, som mit Windows 7 skal kunne klare.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester