Avatar billede needhelp2 Nybegynder
27. juli 2010 - 13:10 Der er 3 kommentarer

Data fra excel i PowerPoint

Hej.

Jeg har indsat nogle diagrammer i en Power Point præsentation, der viser slides i en roterende uendelighed. Data til diagrammerne er nogle links til nogle excel filer beliggende på en server. Når jeg ændre noget i excel filerne på serveren, sker der midlertidig ikke nogen ændring i Power Point præsentationen. Håber meget at der er nogen, der kan hjælpe mig med dette problem?
Avatar billede ptj_11 Forsker
27. juli 2010 - 14:34 #1
Jeg ved ikke om dette kan lade sig gøre, men det er altså et forslag til en løsning:
Kan du ikke klare det med en makro, som indlæser data fra dine excelfiler ved start påny af slideshowet?. Eller evt. ved skift af slide.
/ptj_11
Avatar billede needhelp2 Nybegynder
27. juli 2010 - 23:19 #2
Jo, det er måske en mulighed, men ved ikke helt hvordan den kan løses?
Avatar billede ptj_11 Forsker
28. juli 2010 - 13:57 #3
Jeg er ikke selv i stand til at hjælpe digmed det, men hvis du nu lukker dette spørgsmål, og dernæst opretter et nyt i denne gruppe:
Programmering» Script» Andre, og der spørger efter hjælp til dette script, formentligt vil der være tale om noget i VBA eller VB.
/ptj_11
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester