Avatar billede Vion1x Nybegynder
23. juli 2010 - 10:41

It-support læreplads/elev

Hvis I er en virksomhed uden IT udfordringer - så behøver du ikke læse videre………

Med denne overskrift i en uopfordret ansøgning, fik jeg mulighed for at kommer i en måned praktik hos Byggecentrum i Ballerup, hvor jeg efterfølgende fik en super anbefaling.

Jeg søger nu læreplads som IT supporter, da jeg skal starte på grundforløbet d .18 oktober. Så har I udfordringer med jeres IT support? og nu eller i nærmeste fremtid overvejer at skulle ansætte en IT supporter, så håber jeg, I vil bruge et kort øjeblik denne ansøgning.

Jeg er det de, fleste ville kalde "en go gammeldags nørd" på en positiv måde, men er kun 22 år. Jeg har flair for IT, og de udfordringer angående IT, som jeg ikke har kendskab til, er jeg hurtig til at sætte mig ind i. Desuden har jeg praktisk erfaring som procesoperatør og lageransvarlig

Jeg kan fra første dag tilbyde jer en medarbejder, der kan alt lige fra opsætning af IT-systemer til geninstallation af en computer, håndtering eller opsætning af netværk, fejlfinding både af software og hardware, udskifte hardware eller bygge de nye computere, som er bestilt, yde personligt support - lytte til personens behov og løse det. Har også en teknisk internet viden bag mig, som indeholder web-kodesprog, opbygge og vedligeholde websider, samt kendskab til at arbejde med databaser.
.
Er der behov for, at folk skal have hjælp til at lærer diverse ting i Windows eller velkendte programmer, så er det heller ikke noget problem. Jeg har en utrolig bred viden og ca. 12 års erfaring i alle dagligdagens problemer som jeg har løst mere end 1 gang såvel som mere teknisk problematiske udfordringer.

Jeg er altid klar på at lære nyt og sætter en ære i at gøre mit arbejde bedst muligt. Jeg håber nu at få en fremtid, hvor min nye læreplads indebærer varierende arbejds opgaver - komme rundt omkring og yde support, skal der trækkes nogle netværks kabler eller flyttes computere er jeg også på. Dagen behøver ikke være planlagt, bare der er fart på. Jeg er kendt som en god kollega, der kan arbejde selvstændig men også giver en hjælpende hånd, når det er nødvendigt.

Jeg håber ovennævnte har vakt jeres interesse og håber på en mulighed for tage min uddanelse på en praktisk bedre vej.



Med venlig hilsen

David Sylvest
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester