Avatar billede phoenix_2004 Nybegynder
23. april 2010 - 21:41

Mvc Form Authentication

Jeg har siddet og kode alle de sidder og tilhørende controller, og mangler nu at sætte min administration under en: Form Authentication. Men har ikke viden eller forståelsen for det, men til trods for det, har jeg prøvet mig frem, men har brug for lidt hjælp.

-----------------------------------------------------------------

Alt det som skal under: Form Authentication, ligger i samme mappe:

/Admin/  ,med den ide, at jeg ikke skal bruge andre controller, ud over admincontrolleren, som styrer admin siden. I mappen ligger også selve: login side, som er "indgangen" til admin siden.

Jeg har været ude i selve webconfig siden, for at lave nogen rettigheder vedr logingen og hvor "ikke login" brugere må få adgang, men så stopper min login funktion..

Så derfor spørger jeg, om nogen kan bidrage med lidt tid og forståelse til mit lille projekt ?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester