Avatar billede sten2004 Nybegynder
29. marts 2010 - 19:33 Der er 1 løsning

Kan jeg undgå "På vegne af" i mailheader når jeg sender via smtp.gmail.com

Jeg har behov for at sende via en alternativ smtp-server når jeg er på farten og har ikke selv en af slagsen. Derfor vil jeg bruge smtp.gmail.com .

På min gmail-konto opretter jeg min daglige mail-adresse under  Konti og Send e-mail som og vælger samtidige at gøre denne til min standard.

På min mail klient (Outlook) har jeg angivet min daglige mail som email -adresse med kontonavn og kode som logonoplysninger til min pop3 konto. Har så under Flere indstillinger - Server til udgående post, angivet min gmail konto og kode samt ændret SMTP-porten under Avanceret til 587 med hak i SSL.

Når mailen kommer frem er følgende i brevhovedet
Fra: mit navn [mailto:x.x@gmail.com] På vegne af mit navn [xx@mitdomæne.x]

Er der et lille hak der kan angives et eller andet sted enten i gmail eller Outlook, således at gmail-kontoen bliver maskeret?

Gmail angiver at det er afhensyn til spambeskyttelse, men kan det undgåes?
Avatar billede sten2004 Nybegynder
02. september 2010 - 20:56 #1
Ingen løsning.  Lukker.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester