Avatar billede mikaelch Novice
08. marts 2010 - 16:43 Der er 4 kommentarer og
1 løsning

unikke url i profiler i drupal cms i profiler

oprette unikke urler i drupal cms system til profiler

skal ikke være sådan her http://www.stripdanmark.dk/user/11

skulle være http://www.stripdanmark.dk/user/stripper-mik

er der nogle der ved hvordan man laver dette  ?
Avatar billede mikaelch Novice
09. marts 2010 - 21:11 #1
er der  slet ingen der ved noget ?
Avatar billede mikaelch Novice
12. marts 2010 - 16:13 #2
er der overhovet ingen der kan hjælpe ?
Avatar billede mikaelch Novice
07. marts 2011 - 11:47 #3
er gået over igen i wordpress multi wordpress da jeg se det er letteste at beholde nuværende side mine profiler ser sådan her ud http://www.stripdanmark.dk/stripper-mik.html en af profiler med mandestripper til polterabend arbjder med der kommer strip videoer på siden
Avatar billede mikaelch Novice
07. marts 2011 - 11:48 #4
profiler kom til se sådan ud stripper mik med videoer på siden alle ideer er velkomme http://www.stripdanmark.dk/stripper-mik.html
Avatar billede submitt Nybegynder
06. april 2011 - 14:42 #5
Du skal aktivere Drupals core modul "Path". Dette modul giver mulighed for at oprette URL aliaser, så URL'er bliver brugervenlige og søgemaskinevenlige

Beskrivelse af modulet:
Path er et core-modul. Det vil sige at det medfølger når man downloader og installerer Drupal. Men det er ikke aktiveret, så det skal man selv gøre hvis man vil gøre brug af det.

Hvis man ikke har aktiveret de såkaldte clean URL's (administer > site configuration > clean URL's), vil en URL se ud som denne: http://www.mitdomæne.dk /?q=1.

Enabler man derimod clean URL's vil URL'erne se ud som denne: http://www.mitdomæne/?q=minside. Altså et fremskridt da minside er mere sigende end tallet 1.

Men med modulet Path kan man helt undgå tegnene ?q= og dermed gøre URL'en endnu mere søgemaskinevenlig. Ved at aktivere modulet Path kan man på de enkelte noder omdøbe URL'en. F.eks. til  http://www.mitdomæne.dk /minside.

Hvis man synes det er besværligt, at skulle finde på navne til alle de noder man opretter, kan man downloade Pathauto, som er et contributed module. Med Pathauto er det muligt at automatisere navngivningen af noderne.

Mvh.
Kenneth Nielsen, submit.dk
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester