Avatar billede poullykke Nybegynder
04. marts 2010 - 20:48 Der er 1 løsning

Mit Bluetooth virker, men kan ikke finde nye enheder

Hej, jeg har en computer med indbygget bluetooth, og bluetooth forbindelsen virker fint mellem min mobiltelefon (dog kun via OVI programmet, hvis jeg prøver at etablere forbindelse direkte via bluetooth, kan det ikke lade sig gøre ),mit bluetooth headset virker også, men pludselig kan jeg ikke få andre enheder tilsluttet, hvis jeg går ind i bluetooth-enheder ( som er helt tom, også når mobilen og hovedtelefonerne er tilkoblet )og trykker på tilføj trådløs enhed, kommer der kun en tom side op. Jeg har lige købt en bluetooth mus, og min indbyggede bluetooth kan ikke finde den, men med den medfølgende usb-bluetooth virker den fint, men heller ikke med denne usb-bluetooth kan jeg se nogen enheder i kontrolpanel -> bluetooth-enheder.
Jeg håber at nogen kan hjælpe, så jeg igen kan koble nogle blutooth enheder til min computer.
Hilsen
Poul
Avatar billede poullykke Nybegynder
30. maj 2010 - 11:39 #1
Fik ikke noget svar
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester