Avatar billede Lasse-drengen Nybegynder
28. februar 2010 - 16:06 Der er 1 kommentar

Windows 7 tema til Vista?

Hej alle!

Jeg er en på 15 år, der er blevet lidt træt af Vista-temaet. Jeg fandt så en hjemmeside, hvor man kan downloade en masse temaer til sin computer. Jeg har så fundet et Windows 7 tema, som jeg synes er pænt fra denne side: http://www.guimods.com/windows-7-theme-for-vista/

Jeg har dog aldrig prøvet sådan noget før og er meget forsigtig med at installere nogle ting, så vil bare høre ad, om der kan være nogle ulemper ved at downloade sådan nogle ting og bruge dem? Tænker på virus og om de kan fjernes igen? Hvis det ikke er en god side, kan I så henvise til en side, hvor man måske kunne.

Håber jeg lige kan få at vide, om jeg sagtens kan gøre det, uden der sker noget :D
Avatar billede nickwan Nybegynder
28. februar 2010 - 16:11 #1
http://www.stardock.com/products/windowblinds/downloads.asp
det her har jeg brugt før og er et kanon program og der er 1000 vis a skind inde på: http://www.wincustomize.com/

dog vil jeg anbefale dig at få fat i win 7 hvis du har mulighed for det da du får et meget bedre windows og meget hurtigere :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester