Avatar billede klaus_egvang Nybegynder
30. december 2009 - 21:39 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

url redirect med htaccess og brug af gdlib

Jeg har lavet et billede og skrevet noget tekst på via gdlib. Det virker fint.
Jeg tilgår billedet via link: http://www.dea-hq.com/test/albundy.gif men når jeg gør det i url i browseren laver den linket om til http://www.dea-hq.com/test/albundy.php?id=albundy hvilket også er i overensstemmelse med min .htaccess i test folderen:
RedirectMatch /test/(.*)\.gif$ http://www.dea-hq.com/test/$1.php?id=$1

Men når jeg kigger på andre der skriver på billeder, så ændres url ikke. Hvordan kan jeg undgå at ændre url? Det kommer principielt ikke andre ved, at jeg bruger en php side til at skrive på et billede. Url burde være http://www.dea-hq.com/test/albundy.gif både før og efter billedet er hentet.

Hvis man taster http://wow.sig.magelo.com/205257.png ind i url, så ændrer den ikke link, og jeg gætter på de også bruger gdlib eller et andet billedmanipuleringsværktøj, men det ændrer ikke på at webserveren ikke viser hvilken side der har bygget billedet op.

Er det muligt at undgå url skiftet, eller er det for at synligøre at skiftet foretages?

Jeg er kun lige begyndt at udforske htaccess, og gdlib. Det er kun en prøve side, derfor ser det umiddelbart sjovt ud med redirect'en men på sigt skal siden hedde noget med www.dea-hq.com/img/"membernumber".gif, hvor den henviser til en side der hedder noget med www.dea-hw.com/img/billemanipulering.php?user="membernumber"
Avatar billede showsource Seniormester
01. januar 2010 - 10:42 #1
Mon ikke det er samme som:
http://www.eksperten.dk/spm/896394
Avatar billede klaus_egvang Nybegynder
01. januar 2010 - 16:12 #2
Nej det virker ikke umiddelbart som det samme. Det andet spørgsmål går på at alle sider bliver redirected, og ikke kun dem han vil have.

Min redirect virker for den ligger i en mappe hvor der kun er den side der opbygger billedet. Mit spørgsmål går på hvordan jeg kan forhindre klienten i at rette i url så det ser ud som om den har læst et billede og ikke den php side der opbygger billedet.
Avatar billede klaus_egvang Nybegynder
18. august 2010 - 16:57 #3
Lukkes
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Uanset kodesprog, så giver vi dig mulighederne for at udvikle det, du behøver.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester