Avatar billede czharina Nybegynder
15. december 2009 - 14:26

XML i EasySite CMS

Hej alle,

Nyuddannet multimedie designer (mig) søger hjælp til løsningen af sin første arbejdsopgave. Den virksomhed jeg arbejder for har deres site i et CMS system, hvor den dybeste kodemulighed man har, er at åbne et HTML artikel tekstfelt. Her kan man så skrive normal HTML kode.

Opgaven for mig er at få en biografs oplysninger om film der kører over i dette tekstfelt. Det skal gøres dynamisk, således at nyeste film automatisk opdaterer sig selv. Oplysningerne ligger i en XML fil, som jeg har fået et link til.

De skal altså drages over i dett HTML tekst felt, arrangeres og automatisk opdatere sig selv, og jeg skal skabe koden til det.

Jeg sidder med et par XML bøger og læser, har erfaring i at arbejde med XML i Flash (billedgalleri), men er ellers fuldkommen på bar bund.

Hvad siger I derude? Kan det gøres, hvordan, nogen konkrete kodebidder at smide efter mig?

Tak,
Carina
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester