Avatar billede thomic Nybegynder
14. december 2009 - 19:07 Der er 1 løsning

Trådløst internet - hvilken pakke?

Jeg går med planer om at erhverve mig et trådløst 'netværk'.

Jeg har en bærbar, der allerede har et trådløst netkort, og så en stationær uden trådløst netkort - den stationære er ret gammel og kører på Win XP.

Jeg kan se, at der er en række netværkspakker, hvor man kan købe router og USB-netkort samlet - men hvad er den bedste pakke til billige penge?

Og får jeg mere ud af at købe routeren og USB-netkortet hver for sig, og i så fald hvilket USB-netkort er det bedste uden man skal give kassen - man kan jo få nogle helt ned til 100 kroner, er de lige så gode som dem til 2-300 kroner?.

De to computere behøver ikke at kunne kommunikere, de skal bare begge kunne opfange det trådløse internet. Lige nu er kun min bærbare på internet (via kabel og modem).
Avatar billede thomic Nybegynder
21. december 2009 - 02:24 #1
Lukket
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester