Avatar billede backspike Nybegynder
09. oktober 2009 - 10:14 Der er 2 kommentarer

iBook G4 i hjemmenetværk med stationær PC

Min kone har købt en brugt iBook G4, som nu gerne skulle indgå i det trådløse netværk derhjemme. Primært med henblik på at have adgang til de printere, som er tilkoblet vores stationære PC.

Jeg har fået etableret internetadgang på iBook'en via vores WLAN-router, men den kan ikke komme i forbindelse med den stationære PC, som kører Vista. Den bliver faktisk slet ikke "opdaget" af Vista. Min egen HP-laptop er uden problemer sat i netværk med den stationære og har netværksadgang til printerne.

Er der nogen, som kan give vejledning (for dummies!!) i, hvordan jeg sætter tingene op, så iBook'en kan komme med i hjemmenetværket?
Avatar billede rexman Nybegynder
12. oktober 2009 - 18:09 #2
Hvad så backspike, har du fået det til at virke ?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester