Avatar billede stasiu Nybegynder
22. september 2009 - 15:18

Orange og hvide tegn og grimt skærmbillede under booting

Hej, har lige fået problem med min PC, hvor der er orange og hvide tegn og grimt skærm billede uder booting. Det kørte ligepludselig også i 16bit i windows vista, og skærmopløsning på minmum.

Først troede jeg der var noget med grafikkort, men nej.. Det var ikke grafik - har prøvet at skifte til et  andet grafikkort og det virkede heller ikke så godt.

Så troede jeg at det var bundkort og nu har jeg skiftet det til et billigt  ASUS P5QL PRO, og her ser jeg helt samme billede under opstart men dermed når den skal igang med at loade windows så slukker PC'en. Hvor før (med det gamle bundkort INTEL D957XBX2) efter et stykke tid i windows blev skærmen slukket.

Så intet hjælp og jeg fandt ud af at det er ikke grafikkort, ikke bundkort, heller ikke skærm fordi jeg har også prøvet med Tvet i stuen.

Er der nogen der kan hjælpe??
PC-Configuration:
ASUS P5QL PRO
Cuad Core q6600
4GB DDR2 RAM PC6400 (2x2)
Inno3D Nvidia GeForce 9800GX2, 1024MB
PSU 650W
SATA HDD 160 + 320 GB
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester