Avatar billede Vonox Nybegynder
06. september 2009 - 02:47 Der er 1 kommentar

Hvordan forbedre "ydelsen" på et importeret Slideshow i "Elements Premiere 7" ?

Hej

Jeg har lavet et "Slideshow" over en ferie i "Elements6", og var nødt til at investere i "Elements Premiere7", da min "creation" kom til at fylde noget mere end der kan være på dèn CD som Elements6 er i stand til at brænde.
Jeg vil gerne ende op med at have en DVD som kan afspilles, og ses på en 42" fladskærm med et nogenlunde godt billede :)

Så jeg vil gerne spørge om hvilket "format", (DVD-PAL eller 800x600) det er bedst at importere slideshowet i, - og om der er nogen mulighed for at forbedre det endelige resultat ? (Fremvisningen er begyndt at hakke lidt når der "fades" mellem billederne, eller zoomes ind).

Mvh.Ole
Avatar billede Vonox Nybegynder
07. september 2009 - 12:05 #1
Well...

Prøvede mig frem, og fik startet en "brænding". Det endelige resultat var helt perfekt, - billederne er "skarpe" på TV'et, og der er overhovedet ingen "hakken" ved overgangen mellem billederne, eller ved zoom. Dette skyldes åbenbart, at 2GB ram på computeren lige er i underkanten :)

Hele processen med brændingen af DVD'en tog små 17 timer - jeg kom til at bede programmet om at "tilpasse til DVD'ens str.", og proppede hele 3 slideshows på ! - dèt kan man jo bare lade være med.

Så pointen: Selvom et "Slideshow-projekt" hakker og hopper på pc'en, kan det endelige resultat på en DVD godt blive helt super i sidste ende! - Så... Fuld Skrue, og tungen lige i munden :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester