Avatar billede kfrey Nybegynder
26. august 2009 - 11:49

Windows mangedobler kopier ved flytning af billeder

Hej er der nogle som kan hjælpe mig med mit problem. Når jeg flytter billederne fra en mappe til en anden, så skaber windows mange kopier af de samme billeder uden jeg har bedt om det... den bliver bare ved og ved med at skabe kopier at de samme billeder. Skulle jo bare flytte billederne ikke kopier dem. Har været ude for at windows har kopieret det samme billede op til 20 gange.
Desuden kan jeg ikke sortere/sætte mine billeder- fx via type eller dato.
Metoden til at flytte billerne er via windows selv- det vil sige den komando som hedder "flytte" som er at finde i venstre side når man klikker på selve mappen. Styresystemet er XP home edition.

Jeg har kørt en virus scanning, Avast- men dog uden at den kunne finde noget... Så hvad kan det så være?? Er der nogen af jer som har været uden for lignene problem og hvis hvordan har I så løst dette lille problem som er ret så frusterende.

Jeg vil blive rigtig glad for jeres hjælp.
Mvh
Kristoffer Frey
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Vi har markedets bedste kurser i videoredigering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester