Avatar billede bruna Nybegynder
13. august 2009 - 20:25 Der er 1 kommentar

Umbraco via browser ikke installation på pc

Hej, jeg har opgivet at få Umbraco installeret på min pc. Går i stå, der hvor Windows Installer skal installeres. Pc klager over for lidt hukommelse...Var jo ellers tæt på.
Min idé med Umbraco er at bygge hjemmesider op, så folk uden html kendskab kan redigere siderne.
Jeg vil gerne køre Umbraco via en browser live/online i stedet for lokalt på min pc. Men hvordan kommer jeg i gang så. Det ser ikke ud til at f.eks. web10.dk kan klare Umbraco. Kender I et godt webhotel, der kan hjælpe med opsætningen af Umbraco??
Avatar billede bruna Nybegynder
13. august 2009 - 22:57 #1
Jeg har nu forsøgt at downloade online-udgaven, men jeg kan ikke få adgang til at installere Windows Platform Insatller. Jeg får en besked, at mit operativ system ikke supportere. Jeg har Windows Vista. ??
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester