Avatar billede SteWe Nybegynder
21. maj 2009 - 22:30

Kort med koordinater

Jeg leder efter et program hvori jeg kan indtegne et (delvist) koordinatsystem. Det skal bruges som en form for landkort, evt. beregningsfunktioner/grafer betyder ikke så meget. Men jeg vil gerne kunne knytte kommentarer til udvalgte koordinater.
Ideelt set skal jeg kunne tegne et udsnit af et koordinatsystem f.eks. 40x40 felter men ikke nødvendigvis startende i (0,0), og helst med mulighed for at udvide det løbende i en hvilken som helst retning.

Helt konkret har jeg brug for at se udsnittet omkring (114,55) som gerne må være en form for centrum, og så ca. 20 felter eller mere i hver retning efterhånden som det bliver nødvendigt.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester