Avatar billede zin Nybegynder
08. maj 2009 - 16:41

Windows 7 Crash

Hej!

Til min glæde kom Windows 7 RC i tirsdags, og jeg var ikke sen til at hente det ned!
Det giver mig dog et problem:

Windows 7 installerer problemfrit. Problemet kommer når jeg skal installere driver til mit gfx kort. Jeg anvender windows update, da nvidia ikke har en windows 7 kompatibel-driver liggende til mit gfx kort. Windows update finder dog nemt driveren og installerer. Når de første drivere (inklusiv gfx driver) er installeret vil computeren gerne genstarte.

Ved (gen)opstart går det imidlertid istå for min kære comp lige efter det sted i opstart hvor der står "Microsoft Corporation" og der er en "loading" bjælke.

Det hænder også at den går i blå skærm i et par sekunder før den endnu engang genstarter (så den bare står og looper). På det blå skærmbillede står der noget der hentyder til gfx driveren, ihvertfald hvad jeg kan nå at se.

Jeg har prøvet en hel masse de sidste par dage, både vista drivere, drivere der ikke specifikt var til mit gfx kort, den driver windows selv finder osv. osv. og kan ikke løse problemet. På trods af intens googleri har jeg heller ikke været istand til at finde nogen der har et tilsvarende problem.

Min comp er:
En ældre Zepto, 86x Windows 7 RC, Geforce GO 7600

Håber nogen kan hjælpe!
På forhån tak =)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester