Avatar billede ahrensberg Nybegynder
21. april 2009 - 11:54

Hotkeys/Send to

Hej alle

Jeg har tilsluttet min mobil via bluetooth og får i denne sammenhæng min mobil mappet som et netværksdrev, dog uden at være det alligevel, idet mobilen ikke får tildelt et drev-bogstav, men blot er angivet som mobilens navn (i mit tilfælde "MyPhone").

Jeg sidder og overføre filer til samme sted på mobilen ofte, og ville gerne have dette automatiseret. Jeg startede med at være træt af at finde mine filer lokalt, vælge at kopiere disse, gå til folderen på min telefon og sætte (paste) disse ind her. Jeg kan ikke kopiere til stedet med f.eks. en "copy" kommando, da jeg ikke kan skrive destinationen, som ved almindelig drev til drev kopiering, idet der her skal bruges stien, og "MyPhone" ikke godtages som ved drev til drev kopiering og angivelse af drev-bogstav. Istedet oprettede jeg en genvej til min folder, lagde denne i min "Send To", og overførte filer på denne måde.

Nu er jeg dog endnu engang blevet træt af at bruge denne "langsomme" metode, og kunne stadig godt tænke mig en smartere løsning, iform af f.eks. noget HotKey eller lignende. Nogen idéer til hvordan jeg løser dette? Kan jeg evt. lave en shortcut til min "Send To"-genvej, eller hvordan?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester