Avatar billede bcool Nybegynder
20. april 2009 - 08:17

ATI x1200 HDMI problemer

Hej,

Jeg har købt et Amitech HomeCenter Living 610 som har et ATI x1200 grafikkort med HDMI udgang i.

Mit problem er jeg har haft HDMI til at virke, første gang jeg satte mediecenteret til fjernsynet, men nu virker det ikke længere.

Dengang opdaterede jeg driveren til grafikkortet og derefter virkede det ikke. Så lavede jeg en windows gendannelse til tidligere, men det virker stadig ikke.

Jeg har dog fået det til at virke med component kabler, så jeg i det mindste kan se hvad jeg laver, men vil meget gerne have HDMI til at virke også.

Har et samsung LE40a656 og den skriver "ingen signal" når jeg slår over på HDMI.

Ved der er noget med driverne sikkert, da component heller ikke virkede på et tidspunkt, men efter en windows gendannelse kom det da i det mindste til at virke igen.

Har søgt en del på nettet, men har ikke fundet noget som løser HDMI display problemer, kun lyd problemet er der masser af løsninger på.

Nogen ideer?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester