Avatar billede thorlacius Nybegynder
15. april 2009 - 16:03

Problemer med bluetooth overførsel

Davs

Jeg har netop anskaffet mig en mini-højtaler til afspilning af mp3afspiller og andet. Denne tingest har bla. den smarte feature at kunne afspille musik via bluetooth hvilket betyder jeg kan fx kan tilslutte min mobiltelefon og min computer.

Her kommer problemet så. Når jeg prøver at afspille musik via bluetooth fra min computer, som er en Macbook med Vista installeret som primært styresystem, kommer der ca. hver 30. sekund en skratten og sangen "lagger", i ca. 10 sekunder.

Jeg har ingen problemer med at tilslutte min computer til højtaleren og jeg har heller ik oplevet samme problem når jeg har tilsluttet min mobiltelefon.

Jeg har ikke den store forstand på Bluetooth overførselsmetoderne, men kan det være et sammenfald af mit trådløse netværk og bluetooth forbindelse og i så fald hvordan kan det være min mobiltelefon afspiller fejlfrit?

Kan det evt. fixes ved at lukke nogle "baggrundsapplikationer"? Har prøvet at slå al firewall og virusbeskyttelse fra, uden held.

Jeg håber der er nogle kloge hoveder der kan hjælpe mig, da det er lidt træls at skulle trække et kabel, når jeg nu kan afspille min musik trådløst.

Højtaleren er forresten af mærket:"GEAR4", og modellen hedder:"Blackbox". Den benytter sig af: "A2DP bluetooth".
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester