Avatar billede AxelFoley Nybegynder
05. marts 2009 - 20:53

Kan ikke afinstallere Adobe Acrobat 9 Pro på XP platform

Efter 4-5 timer rækker mine selvlærte evner ikke til mere....
1) Oprindelig kunne jeg ikke åbne PDF dokumenter via internet Explore og ville derfor afinstallere for at geninstallere. Men det har ikke været muligt at afinstallere idet afinstalleringen stoppede med error 1402. Could not open key: hkey_local_machine\software\classes - og nu kan jeg ikke finde ud af a afinstallere da det ikke fremkommer på nogle oversigter!

2) har købt og installeret AnitSpyware, ErrorFix samt Registry Mechanic,og kørt Windows install clean up og nu fremkommer Adobe Acrobat ikke længere på listen i "Add or remove programs" men kan stadig åbnes kort (ca. 10 sek.)før det automatisk lukker ned - så jeg tror stadig det er installeret, idet jeg hurtigt kan nå at printe pdf-dokumenterne.

3) Jeg har prøvet at køre en nyinstallation af Adobe Acrobat 9 Pro, men lige før den er færdig kommer systemet med fejlmeddelse error 1402. Could not open key UNKNOWN\.Sequ\ArcoExch.Sequence\ShellNew.

Jeg aner simpelthen ikke hvad jeg skal gøre for at komme til at køre normalt igen - håber på nogle kvalificerede svar. skriv gerne på alex.enggaard@gmail.com hvis jeg ikke har fået det hele med...

Mange hilsner Alex
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester