Avatar billede brian0905 Nybegynder
26. februar 2009 - 14:01 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Problemer med fil rettigheder/versioner

Hejsa,
Jeg har en applikation der installerer en række filer i en speciel undermappe hos et andet program (det ligger i program files...).

Alt dette opfører sig som det skal - næsten. På windows 2008 ser det ud til at der sker en form for virtualisering af dilerne i program files, så selv om jeg smider nye filer ind i mappen, slår det ikke igennem. Det virker som om de er lokale for mig???

Jeg har nu lavet et manifest for at køre min applikation som  "run as administrator" hver gang den starter op. Dette løste kun delvist problemet,  da det program jeg installerer imod (smider noget i en undermappe, hvor programmet leder efter det), stadig ikke kan se det, da det kører som en win32 service (local system account)... Jeg er helt lost her, håber nogle kan hjælpe...
Avatar billede brian0905 Nybegynder
26. februar 2009 - 14:19 #1
Update: Det ser ud til at det er det Microsoft kalder "Compatability Files". Jeg skriver til et local store fra min applikation, og ikke direkte i "Program files" som er der min services læser det fra. Arrgghhh det bliver værre og værre
Avatar billede brian0905 Nybegynder
04. marts 2009 - 14:23 #2
Løst ved at lave et manifest der gør at min applikation ALTID kører som administrator, dette gør at filerne der læses altid er de samme.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester