Avatar billede djcaper Nybegynder
11. november 2008 - 11:26

Spuns vægge i curtain wall style

Hej Eksperter.
Jeg sider med en svær nød at knække håber at i kan hjælpe mig.

Jeg skal tegne en spuns væg og har valgt at bruge funktionen. curtain wall. så jeg har en flexibel linje at arbejde med. en spunsvæg er sammensat af nogle spuns jern med en given længte. og derfor sættes de i forlængelse af hinanden hviket også virker ok. men når jeg kommer til slutningen og det måske ikke helt passer med antalet af profiler så afslutter den med et profil som ikke hænger sammen med det sidste.
Min tanke er at der må være en mulighed for at bestemme hvor den stopper når jeg har givet den en given længte. et fx. jeg har en strækning på 1 meter og hvert profil er 250 cm så der kan være 4 stk. og det passer. men hvis jeg så har 1,1 meter så tegner den en ekstra et stykke fra det sidste. Håber at i er med på min problem stilling.
Jeg kan sende en tegning som viser problem stillingen.
Håber at i kan hjælpe!!!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester