Avatar billede leneberger Nybegynder
06. oktober 2008 - 19:21

Stjæler Vista båndbredde?

På vores trådløse netværk har vi 3 computere, 2 IBM T60 med XP, hvoraf den ene bruger Thinkpad Connection gennem trådløs radio (hvordan slår man i øvrigt det skrammel fra? Siden det blev installeret kan der kun opnåes lav signalstyrke), samt en helt ny, som har installeret Vista.

Når Vista'en er slukket kan man måle fuld båndbredde 4 Mbit på XP'erne og det går normalt hurtigt. Bliver Vista'en tændt falder båndbredden til 1.7 for de andre to bærbare og det går hårdest ud over "trådløs radio"-modellen.

Der foregår ingen fildeling på Vista'en, som kunne være en mulig årsag. Kan der være en fordel i at faste IP-adresser på netværket eller har vi en mulighed for at tildele resurser - hhv. begrænse Vista'ens båndbreddetyveri?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester