Avatar billede zikvar Nybegynder
12. september 2008 - 17:28 Der er 3 kommentarer

Sløret skræm ved lav opløsning

Hej,
Jeg har købt en zeptop Znote 6625WD. Jeg er blevet træt af den utrolig høje oplsøning på 1680 X 1050 og vil istedet gerne køre en lavere opløsning. Når jeg sætter min oplsøning ned så bliver billede sløret, uanset hvilken opløsning jeg kører med ( som er under 1680).

Er der noget jeg kan gøre ? ..
Avatar billede olewm Nybegynder
12. september 2008 - 17:48 #1
De fleste/"alle" fladskærme/bærbar TFT er desværre optimeret til at køre max opløsningen. Ved lavere/andre opløsninger bliver de som du skriver slørede. Der er desværre ikke så meget at gøre ved det. Har selv undret mig over det i starten men læste det engang et sted på nettet hvor de lavede tests af fladskærme.
Hilsen Ole
Avatar billede olewm Nybegynder
12. september 2008 - 17:50 #2
19" kører 1440*900 og 22" 1680*1050. Det er desværre deres "bedste" opløsning
Avatar billede c-holst Novice
12. september 2008 - 18:02 #3
ellers kan man nogen gange få succes med den halve opløsning, men det er nok meget lidt i dette tilfælde.
I stedet må du nok arbejde lidt med størrelsen på ikoner, menulinier, rullefelter, og så videre. kig under egneskaber for skærme

og vende dig til at bruge zoomfunktionen nu du arbejder i tekstbehandling.

på mange hjemmesider kan du til lige holde ctrl nede og bruge scrollknappen til at forstørre teksten. Det er en ret effektiv men overset funktion. prøv den fx på denne side
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester