Avatar billede laban1977 Nybegynder
19. august 2008 - 11:44 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Excel stopper pludselig opdatering af formler/referencer

Jeg har opbygget en stor excel-model med mange referencer og specielt mange if-sætninger (vel ca. 500 referencer og 200-300 if-sætninger, hvor en del er "fler-leddet").

Mit problem er, at flere af mine referencer ikke længere opdaterer når jeg retter i cellen der henvises til... Hvis jeg stiller mig i cellen, hvor henvisningen er og trykker F2 efterfulgt af Enter, bliver cellens værdi rettet.

Under "options" står caculation til "automatic". (Det hjælper heller ikke at stå i sheets og trykke F9 der skulle opdatere, hvis der var valgt manuelle opdateringer af calculations).
Ved ikke lige hvad det betyder, men "iterations" under options står til maximum=500 og maximum change = 0,0001

Hvad kan jeg gøre?

/Laban1977
Avatar billede sager Nybegynder
19. august 2008 - 14:34 #1
Excel får problemer hvis regnearket bliver for "tungt". Mange if-, lopslag- og lign sætninger gør at regnearket ikke vil genberegne mere. En midlertidig løsning er at vælge søg og erstat og skriv = i begge felter (og vælg "hele workbook'en"). På den måde bliver alle felter genberegnet.
Avatar billede excelent Ekspert
19. august 2008 - 16:34 #2
prøv CTRL+ALT+F9
Avatar billede laban1977 Nybegynder
20. august 2008 - 11:47 #3
OK, jeg var bange for at problemet netop var Excels begrænsninger når regnearket bliver for tungt - er der ikke noget at gøre ved det, så man accepterer at det bliver tungt/tager lidt tid, men hvor alt stadig bliver genberegnet?

Godt fif med søg og erstat med =, men det skal ende med at være en brugervenlig model for excel-novicer, så i denne situation kan det desværre ikke rigtigt bruges...

/Laban1977
Avatar billede laban1977 Nybegynder
22. oktober 2008 - 16:34 #4
Lukket uden løsning af problem...

/Laban1977
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Vi har et stort udvalg af Excel kurser. Find lige det kursus der passer dig lige her.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester