Avatar billede krogstrup Nybegynder
04. juli 2008 - 21:44 Der er 3 kommentarer

Søger super dygtig flash mand/kvinde

Vi søger i øjeblikket en person eller et firma, som har SUBLIME kompetencer indenfor flash. Vi har behov for en der kan håndtere flash med database/xml integration, integration til at læse billeder/video fra diverse mapper, scripting af sprøde visuelle effekter og som i det hele taget har sans for estitik og grafisk "lækkerhed" :-)

Vi har i øjeblikket flere forskellige opgaver, som potentielt er på vej ind hos os og som vil skabe behov for kontakt til en ekstern flash specialist.

Er du vores mand/kvinde så kontakt mig på e-mail dk@wkh.dk og fortæl lidt om dine evner, din timepris og vigtigst af alt links til dine referencer.

David Krogstrup
Webbureauet Krogstrup & Hede
www.wkh.dk
Avatar billede jonhauge Nybegynder
04. juli 2008 - 22:09 #1
Hej David,

Du må meget gerne ringe til mig på 31 62 62 04
Avatar billede krogstrup Nybegynder
05. juli 2008 - 10:41 #2
Hej Jon - jeg ringer til dig mandag.
Avatar billede janekirk Nybegynder
27. juli 2008 - 20:23 #3
Hej David

Vi har et par super gode flash designere tilknyttet i www.kirkoutsourcing.com - hvis du ikke har fundet en løsning, så prøv evt. at kontakte mig på e-mail:
kirk@lazymask.com

Kirk
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester