Avatar billede Slettet bruger
09. juni 2008 - 16:43 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Hjælp til at lave logo i illustrator CS3

Hej,

Er her en som kan komme med nogle gode ideer til hvordan jeg laver et flot logo i Illustrator CS3? Vil gerne arbejde med shapes så jeg selv kan bestemme hvordan det skal se ud, filtre/granit der kan spice det op og hvad illustrator ellers kan af tricks når det kommer til logo design? Har brug for en masse guidelines til at finde de værktøjer i Illustrator CS3 der bruges til at lave et lækkert logo - eller links til guides som virkelig går i dybden med hvordan man laver et unikt logo?

Håber nogen kan hjælpe.
Avatar billede Slettet bruger
09. juni 2008 - 16:46 #1
Det skal siges jeg har en rimelig god indsigt i Adobe Photoshop CS3 men vil gerne arbejde med logo design i Illustrator CS3 da det skulle være bedre og så er jeg sikker på alt bliver lavet i vektor-grafik.
Avatar billede jasker Nybegynder
03. juli 2008 - 00:25 #2
Hvis du virkelig vil lære at bruge Illustrator, så prøv at gå ind på lynda.com de har tutorels som virklig går i dybten men de koster penge. så jeg håber at du finder det som du skal bruge.
Avatar billede cia26 Nybegynder
16. oktober 2008 - 20:32 #3
Der er en grund til at der er folk på reklamebureauer, der bliver betalt gode penge for at lave et logo :)
Avatar billede Slettet bruger
29. juli 2010 - 13:37 #4
.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester