Avatar billede crabber Nybegynder
03. juni 2008 - 13:43 Der er 1 kommentar

Template Fejl?

Jeg er igang med at sætte en hjemmeside med tilhørende template op i FrontPage.

Men jeg bliver ved med at få en fejl besked når jeg vil ændre i templaten og vil gemme... Den kommer frem og siger følgende:

Frontpage kunne ikke anvende den dynamiske webskabelon, da skabelonen og denne side ikke deler redigerbare områder, som er kompatible. Hvis der er kompatible sider, som mangler at blive behandlet, kan du springe denne side over og forsætte behandlingen. Eller skal du annullere handlingen. Vil du fortsætte med denne skabelon?

Jeg er ikke helt sikker på hvad beskeden betyder, men jeg har tjekket op i koden at den henviser til den rigtige template og at de redigerbar felter er de samme.

Håber nogen kan komme med et svar!!!
Avatar billede crabber Nybegynder
03. juni 2008 - 14:36 #1
Jeg har siddet nu og prøvet mig frem og kan se fejler først kommer lige så snart jeg har langt noget ind i på den side jeg har lavet ud fra templaten. Men hvis jeg opretter nogle sider unden at putte noget indhold i dem så de ligner templaten virker det fint.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester