Avatar billede dannij Nybegynder
26. marts 2008 - 08:39

Jetphoto - få det på nettet

Hej Eksperter

Jeg har lavet en hjemmeside i Frontpage og vil ligge nogle fotogallerier ind på siden. Jeg har kigget på mange forskellige måder. Det er endt endt med at jeg hælder mest til en Flash løsning. Til det er jeg faldet for Jetphoto (http://www.jetphotosoft.com/web/home/)som er PHP baseret.

Jeg ville hører om nogen af jer bruger det, har erfaring med det eller måske bare har kigget på det på et tidspunkt. For jeg kan ikke få det til at virke. Vil sige at jeg er newbie med Flash.

Mit problem ligger i at, når jeg har brugt JetPhoto Studio - Version 3.12.1 (http://www.jetphotosoft.com/web/?s=downloads) til at generer en mappe med mapper med billeder samt thumbnails så skal jeg bruge de de kalder JetPhoto Server (Version 1.3)for at få det til at virke på hjemmesiden.

Det jeg har forstået ud fra manualen - der er på engelsk og ligger i mappen når man downloader JetPhoto Server - er at mappen jsserver skal ligge i roden på webhotellet når jeg uploader via FTP. Samt at jeg skal ligge nogle af de filer som Jetphoto har lavet i de undermapper der er i jsserver mappen.

Men jeg fatter ikke andet end der skal ligges noget i den mappe der hedder Data - men hvad skal ligge der og hvad skal ligge andre steder.

Jeg har kigget på andre artikler herinde om flash galleri, men kan umiddelbart ikke finde noget jeg synes ligner Jetphotos løsning.

Skriv hvis der noget du ikke forstår
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Vi tilbyder markedets bedste kurser inden for webudvikling

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester