Avatar billede td_basse Nybegynder
19. januar 2008 - 02:12

Sammen sætning af flere PHP-fusion 6.01.13

Vi er ved at bygge vores nye hjemmeside op i PHP-fusion til vores forening de har 4 halv store systemer der skal køre sammen på www.vestjyllands.net. Vi har 4 mapper som her nævnt er Nyheder som er rod siden altså ikke nogen mapper i denne, derefter har vi 2 mapper der hedder Nettet og Bøvl nu vil jeg så godt som muligt beskrive sådan som vi ønsker det skal fungere.

Som nævnt har vi en hjemmeside adresse som hedder http://www.vestjyllands.net og der kommer man ind på nyhedsportalen og det skulle gerne være hoved domænet og hoved database for alle sider og under sider dvs når man logger in/opretter sig skal man kun gøre det et sted, så hvis man trykker på knappen Nettet kommer http://vestjyllands.net/nettet/ og der kommer en hel anden side med en anden side og hvis man var logget in så er man det stadig væk det har vi nogenlunde det mit spørgsmål så går på er:

Når jeg prøver at lave om på koderne f.eks. weblinks.php skal den udskrive fra db vis navn er "vestjyllandsNyheder_" så skal den vise listen jeg har prøvet at ændre i "maincore.php" at den skal hente config.php filen fra nyhedssiden det har jeg fået til at virke, men når den udtrækkes kommer sideleft og sideright på siden fra Nyhedssiden inde på siden Nettet og sådan er det med alle de ting der skal sættes sammen i hoved db. Jeg kunne jo også bare kun bruge en db til alle sider, men problemet er jo at det er 3 forskellige systemer hvis man nu f.eks. tænkte at man lægger et mødetidspunkt i kalenderen skal den virke på samtlige sider.

Jeg håber i kan hjælpe med et par løsningskoder der kan forbinde vores systemer sammen. Vi ved jo godt at systemet her ikke er programeret til at skulle kunne dette men håber vi kan få det til at virke uden det helt store. Hvis det her skulle kunne komme til at tage lang tid at lave er der selvfølgelig den mulighed at vi kan overføre et beskeden beløb efter nærmere aftale.
Hvis i har nogen spørsmål til det vi har skrevet hører jeg gerne fra jer via debatten her, mail eller pr tlf.

Med venlig hilsen
Bredbåndsforeningen VestjyllandS.net
Formand Lasse Sejr
Mobil 31 26 00 12
Mail: lasse@vestjyllands.net
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Vi tilbyder markedets bedste kurser inden for webudvikling

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester