Avatar billede snooby Nybegynder
18. december 2007 - 15:33 Der er 2 kommentarer

wifi problemer

Hey jeg har problemer med mit Wlan på min nye HP bærbar, Jeg køre vista og når jeg er online med min trådløse forbindelse, og så fx går ind i WC3 og hoster/joiner et game, så går der et lille stykke tid og så ryger jeg af battelnet, men har fundet ud af at jeg mister forbindelsen til internettet når jeg går ind på battelnet, men mister kun forbindelsen til internettet ikke til routeren, men så kan jeg fx gå ind og åbne en browser og gå ind på et eller andet og så er jeg på nettet igen uden jeg ahr gjordt noget.. nogle der måske kan hjælpe ? har også prøvet med en af mine venners d-link router og der er problemet det samme. håber på noget hjælp
Avatar billede snooby Nybegynder
18. december 2007 - 18:03 #1
ikke nogen som kan hjælpe ??
Avatar billede j3ppah Novice
20. december 2007 - 08:24 #2
har du deaktiveret alle firewall instillinger i vista, + security shit.???
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester