Avatar billede hschak Nybegynder
24. november 2007 - 00:33 Der er 1 kommentar og
1 løsning

frames Iframes eller ilayers

Hej med jer alle. er ved at designe en hjemmeside. og da jeg desværre ikke er en nørd til php eller asp. laver jeg den i alm. html. så vil derfor gerne høre jerse mening om hved jeg bør anvende frames Iframes eller ilayers ? hvad er bedst og mest stabilt.
Avatar billede keysersoze Guru
24. november 2007 - 09:23 #1
Det kommer helt an på hvad du skal lave og hvad du vil opnå. Som udgangspunkt bør du undgå alt hvad der hedder frames/iframes da du med dem mister både noget brugervenlighed og besværliggør søgemaskineoptimering - og ilayer er så vidt jeg husker ikke lige med i nogle standarder så dem vil jeg heller ikke anbefale.

Derimod vil divs være en fremragende løsning hvis du bruger lidt tid på også at sætte dig rigtig ind i css - alternativet er tabeller. For at undgå fx at skulle lave din menu på samtlige sider kan du formentlig benytte includes til det (http://activedeveloper.dk/search/default.asp?area=1&size=50&page=1&SearchType=0&keyword=ssi).
Avatar billede hschak Nybegynder
24. november 2007 - 21:52 #2
Du har fuldstændig ret keysersoze. Vil gerne have en flot og Bestemt  Brugervenlig side/er. og det var jo mere af hensyn til menuen. men vil da sætte mig ind i css. )-:
Hader bare tør læsning.  men for brugervenligheden´s skyld.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester