Avatar billede robertdhn Nybegynder
21. november 2007 - 19:31

deaktivere hot keys

Jeg sidder med en Fujitsu Simens Amilo laptop, jeg netop har reinstalleret med windows xp. Mit problem er at de små hot keys ved siden af tastaturet ikke virker - heller ikke efter jeg har fyldt drivers ovs. over på den.

Ok, så jeg gik ind på Fujisu Simens websitet og hentede den "Launch Manager" der passer til laptoppen, installerede den og derefter crashede PC'en hver gang jeg startede den. Nu er det lykkedes mig at få af installeret Launch Manageren igen og Xp crasher ikke mere.

Nu mangler jeg bare at give Xp besked om at trådløst netværk skal starte uden tryk på den trådløs netværk hotkey der ikke virker.

Håber der er nogle der kan hjælpe mig med at finde frem til en løsning.

Tak.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester