Avatar billede kriax Nybegynder
21. november 2007 - 01:13 Der er 1 løsning

Besked/info system?

Hejsa

Jeg har forgæves prøvet at søge efter et besked/info system der kan sende beskeder til andre computere på mit netværk. Eller rettere sagt så jeg fundet et par systemer, men det jeg skal bruge skal kunne sende samlede beskeder/info til de forskellige windows brugere der kan være på en computer, således at alle nye beskeder der er oprettet siden sidste log in popper op når brugeren logger på. 

Har fundet en del "lan" systemer, men de kan ikke det ovenstående. Problemet med disse er også at de kræver at brugeren er logget på, eller at computeren er tændt før at man kan sende beskeder.

Er der nogen der kender til et sådan program? Eller evt. har gode forslag til en løsning der også kan bruges?
Avatar billede kriax Nybegynder
16. december 2009 - 22:53 #1
Lukker
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester